Bridge Dental Minden, ami fogtechnika

MIT JELENT A BRIDGE DENTAL?

Cégünk egy sikeres szakmai fúzió eredményeként létrejött fogtechnikai labor. Már több éve kimagasló színvonalú fogtechnikai szolgáltatást nyújtunk a fogorvosok és a laborok számára. Gondolunk itt az implantátumos, teleszkópos és kombinált, valamint a Nobel Procera munkákra. Számos vevői igénnyel találkoztunk. Elvárásként mindenhol megfogalmazódott a megbízhatóság, a száz százalékos pontosság és a folyamatos magas minőség. Ahhoz, hogy szakmailag az elsők között maradhassunk, a három elvárásból  soha nem engedünk.

 • Pontosság – Mindig tartjuk a megbeszélt határidőket.
 • Megbízhatóság – A munkát mindig úgy készítjük el, ahogy megállapodtunk.
 • Magas minőség – Csak olyan munkát adunk ki a kezünkből, ami megfelel a megrendelő és a mi elvárásainknak is.

FOGTECHNIKA, MELY FIGYEL A RÉSZLETEKRE

Folyamatosan bővülő fogtechnikai laborunk Budapest könnyen megközelíthető részén, az Örs vezér tere szomszédságában működik. Munkaállomásaink, a munkafolyamatok és a precizitás figyelembe vételével kerültek kialakításra. Így pontosan, határidőn belül elkészülünk a megrendelésekkel.

Az egyedi igények magas minőségű megvalósítása érdekében fogtechnikai laborunk korszerű módszerek és megoldások alkalmazásával működik.

Nincs se csúszás, se kavarodás, kalkulálhatóvá válik a munkák ütemezése.

Többlépcsős belső minőségbiztosítási rendszerünkkel minden lépésről lépésre nyomon követhető, ezzel is erősítve a minőséget és a hatékonyságot.

FOGTECHNIKA? CSÚCSTECHNIKA.

Képzéseken és kiállításokon tájékozódunk a legmodernebb technológiákról és anyaghasználati trendekről, folyamatosan fejlesztjük laborunkat. Gépparkunkban a legújabb technológiákat képviselő eszközök találhatók, munkaeszközeink folyamatos fejlesztése, cseréje éves rutin nálunk, mint a Nobel Procera scanner, Ivoclar préskerámiakályha, 3shape scanner.

MI AZ, AMIBEN A FENTIEKEN TÚL EGYEDÜLÁLLÓAK VAGYUNK A FOGTECHNIKAI LABOROK KÖZÖTT?

Csak nálunk: Egyedi garancia az elkészült termékekre!

A példátlan odafigyelésnek és a folyamatos kommunikációnak köszönhetően a hibázás esélye minimális. Számunkra a legfontosabb üzletfeleink és megrendelőink bizalma és elégedettsége. Ezért – a szakmában egyedülállóként – munkáinkra pontosan annyi garanciát vállalunk, mint amennyit fogorvos ügyfeleink vállalnak betegeik számára, akik kezelése során a mi termékünk lett felhasználva.

MIBEN EGYEDI MÉG A BRIDGE DENTAL?

 • Alvállalkozók nélkül, közel 30 munkatárssal dolgozunk;
 • Minden megrendelést laborunkban, a helyszínen, saját gépeinkkel, anyagainkkal, kollégáink által teljesítünk;
 • Hagyományos fémkerámia munkák mellett fémmentes (cirkónium, e.max) és titán munkákat is vállalunk, akár Nobel Procera technológiával;
 • Micerium, Gradia, Adoro, Nexco mikrokerámia kompozit leplező anyagok alkalmazása
 • Mindennek köszönhetően, állandó minőséget biztosítunk, munkafolyamataink pedig ügyfeleink számára is nyomon követhetőek;
 • Állandó esztétikai színvonal – a munkák ellenőrzését, felszíni kidolgozását, megfestését és fényre égetését, mindig a kerámia részleg csoportvezetője végzi.

 

Teljes körű folyamataink, belső minőségbiztosítási rendszerünk és magasan képzett munkatársaink eredményeként mind a hagyományos, mind az esztétikai fogászat területén képesek vagyunk megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.

 • 1106 Bp. Fehér út 10. 26.ép. 2. em.
 • 36 / (70) 396 6656