Csapatunk

TÖBB ÉVTIZEDES SZAKMAI TAPASZTALAT.

EGYETLEN, ÖSSZESZOKOTT CSAPAT.

Napi munkánk során azt valljuk, mindenki akkor a leghatékonyabb, ha jó szívvel, neki tetsző feladatot végez. Nagy hangsúlyt fektetünk csapatunk jó hangulatára, így minden fogtechnikus kollégánkra azt a részfeladatot bízzuk, amiben a legjobb.

Ennek köszönhetően mosolyogva garantálják a 100%-os teljesítményt.

MINDEN, AMI FOGTECHNIKA, EGY HELYEN

Megbízhatóságunk egyik garanciája, hogy nem dolgozunk alvállalkozókkal. Munkatársaink belső minőségbiztosítási rendszer alapján végzik tevékenységeiket. Mivel minden itt, a saját fogtechnikai laborunkban, saját dolgozóink által készül, a határidőből való kicsúszás is kizárt!

Szakmai csapatunk:

  • Gipszelés 2 fő
  • Fémes 4 fő
  • Protetikus 2 fő
  • Leplező 7 fő
  • Munkakoordinátor
  • Fogtechnikus mester 3 fő

 

Külső szakmai támogatónk, Makó János és kerámiás iskolája (MAJAKI). Speciális nyilvántartó programunknak köszönhetően mindig pontosan tudjuk, hol, kinél tartanak a munkafolyamatok. Erről ügyfeleinket is rendszeresen tájékoztatjuk.

A digitalizált adminisztrációnak köszönhetően, fogtechnikusaink adatrögzítés helyett teljes erőbedobással a megrendelés kivitelezésére tudnak koncentrálni.

FEJLŐDŐ TUDOMÁNY, FEJLŐDŐ FOGTECHNIKA

Rendszeresen részt veszünk hazai és nemzetközi fogtechnikai kiállításokon, illetve szakmai képzéseken.

Így nemcsak a többségnél jóval hamarabb értesülünk a legfrissebb fogtechnikai újdonságokról, hanem azokat rögtön a gyakorlatba is ültetjük. Oktató laborunkban nyílt szakmai előadásokat is szervezünk és belső képzéseket is tartunk. Ennek köszönhetően könnyedén megfelelünk az összetettebb vevői igényeknek is.

SOK FOGORVOS IS MINKET KÉRDEZ

Megtisztelő számunkra, hogy az utóbbi időben egyre több fogorvos kér tőlünk implantológiai tanácsot, útmutatást. Ez az egyik legnagyobb szakmai elismerés, amire joggal vagyunk büszkék. Szívesen állunk rendelkezésükre szakmai kérdésekben is, fémkerámia, fémmentes, implantátumos munkákról van szó, vagy bármilyen egyéb szakmai segítségről.

Vezető fogtechnikusainkSpeciális szakterületek vezetői

Császár Dénes

Fogtechnikus mester A fém vázegység vezetőjeként azt látom, hogy a pontosság rendkívül fontos. A munkám és a célom az, hogy minden elemet, amely fém- és cirkónium-oxid-megoldásokat tartalmaz (kombinált termékek, implantátumok és CAD / CAM vázak, precíziós formatechnikával előállított korona- és hídkeretek, fémlemezek, aranybetétek), a legnagyobb pontossággal végezzem. Miért pont ezt a szakterületet választottam? Mivel minden alkotás kreativitást igényel a tökéletesség elérése érdekében, és élvezem a kihívásokat.

Szakterület: kerámia leplezés, fémmentes restauráció, esztétikai pótlás

Fogtechnikus mester (2003)

Tanulmányok:
Szemere Bertalan Szakképző és Művészeti Középiskola, Miskolc (1995)

Fő terület:
Kerámia, Leplezés

Korábbi munkahelyek:
Athodent / Horváth Attila (1993)
Dentofit / Gindl László (1996)
Dentpress / Gindl László (1997)
ADS system / Dr. Alföldi Antal (1998)
Kiwa Dental / Kiss Endre (1999)
Dental Coop / Balogh Judit (2000)
Dental Plussz / Zakariás Gábor (2002)
Individual Dental / Makó János (2004)

Saját vállalkozások:
Budapestdent (2005)
Császár Dental (2010)

Kínál Attila

Fogtechnikus mester Korunkban a számítógépes technológia kulcsfontosságú szerepet játszik a fejlesztésben, új távlatokat nyitva a fogtechnikában, és különféle lehetőségeket kínál. Az egyik példa a fogászati termékek digitális kialakítása, miután elvégezték a gipszmodellek lézeres letapogatását. Ez a 3D technológia képes a fogászati termékek végső képének kivetítésére. Szabadon álmodhatunk és alkothatunk kockázat nélkül, a tervek pedig segítenek elkerülni a szerkezeti hibákat. A tökéletesség megvalósítása prioritás.

Szakterület: protetika, fémvázak, implantátumos -, kombinált – és teleszkópos munkák

Fogtechnikus mester (2003)

Tanulmányok helyszíne:
Nyíregyháza

Terület:
Fém, Protetika, Implant, Kombinált munkák, Stéges elhorganyzások

Korábbi munkahelyek:
Peck Zahntechnisches Laboratorium (Wien)
Lehel Dent
Dental Plussz / Zakariás Gábor
Individual Dental / Makó János

Önálló vállalkozások:
Kínál Dental
Budapestdent

Díj:
2005: Országos és Budapesti Fogtechnikus Szakmai Ipartestület Földvári Imre Díj

Füri Katalin

Fogtechnikus Munkánk egyfajta funkcionális művészet. Helyet teremt a kreativitás számára, és lehetővé teszi számunkra, hogy segítsünk másoknak. Az elvárás nem kevesebb, mint a rögzített protézisek esztétikai és természetes kinézetének teljes biztosítása. Munkánk kerámia vagy kompozit furnérok és betétek előállítását foglalja magában cirkónium-, fém- vagy e.max vázakhoz. Munkánk magas szintű esztétikai készséget és finomságot igényel. A tökéletességet a kitartás és a türelem biztosítja.

Forró Attila

Fogtechnikus mester Fogtechnikusként elbűvölt a kivehető protézisek előkészítésének bonyolultsága. Ezt a szakterületet azért választottam, hogy elsajátíthassam. Lelkiismeretes munkánk biztosítja a tökéletesen illeszkedő részleges és teljes kivehető protetikát. Kiemelt figyelmet fordítunk az előregyártott akril- vagy kompozitfogak profilfelvételére és a fogpótlás esztétikai jellemzőire a kiemelkedő minőség biztosítása érdekében.
  • 1106 Bp. Fehér út 10. 26.ép. 2. em.
  • 36 / (70) 396 6656