Laborunk két vezetője Dénes és Attila ismét meghívást kapott a Bajorországban 16. alkalommal megrendezett implantológiai szimpóziumra.

Ezen a napon, Németország kiemelkedő fogorvosai tartottak előadásokat az implantológia rejtelmeiről, a közel 300 meghívott vendégnek.

masur1

Akire a legjobban várt a közönség a dél-tiroli Enrico Steger fogtechnikus mester volt, aki komplex digitális megoldásokról beszélt és megosztotta életfilozófiáját a jelenlévőkkel.

masur2
/Enrico Steger/

Olyan neves előadókat is megismerhettünk, mint Dr. Carmen Anding és Dr. Clemens Esser. Beszéltek többek között a digitális fogászat és fogtechnika összekapcsolódásáról, a periimplantitist kiváltó okokról, a zirkonium implatátumok indikációjáról, és az esztétikus direkt kompozit felépítésekről.

masur3

masur4

Emellett, nem maradhatott el pár jó tanács sem, például a marketingfogásokról és a páciensekkel folytatott pozitív kommunikáció fontosságáról.

A kurzuson résztvevők belepillanthattak a mai modern technológiákba és a legújabb fejlesztésekbe az implantológia területén, így tartva a lépést folyamatosan fejlődő szakmánkkal.

/Képek a szimpóziumról/