A Candulor által közzétett versenyre 3 földrészről, 150 olyan fogtechnikus jelentkezhet, akik szeretnék egy világszintű, magas színvonalú versenyen megmérettetni magukat.

A Candulor cég szlogenje a „KunstZahnWerk” kifejezés, ami magában foglalja a szakma művészi, esztétikai és funkcionális fontosságát. Ezt a nevet viseli az a nemzetközi protetikai verseny is, ami 2 évente kerül megrendezésre. A Candulor által közzétett versenyre 3 földrészről, 150 olyan fogtechnikus jelentkezhet, akik szeretnék egy világszintű, magas színvonalú versenyen megmérettetni magukat.

candulor-2

A feladat egy teljes alsó kivehető fogpótlás és egy felső, 6 Camlog® implantátumra készített all-on-6 megoldással rözített protézis individuális kivitelezése volt.

candulor-4
Forró Attila munkája
candulor-3
Forró Attila munkája

Munkatársunk a 2017-es „KunstZahnWerk”nemzetközi protetikai versenyen, az előkelő 11. helyezést érte el!

candulor-5

Minden verseny után a beküldött munkákat Kölnben az International Dental Show-n (IDS) állítják ki a Candulor standjánál, ahol a látogatók megtekinthetik. Az első 15 helyezettnek pedig a rendezvényen ünnepélyes keretek között adják át az okleveleket. A versenyzők munkái több szaklapban is megjelennek, melyekben láthatunk fotókat a kész fogpótlásról továbbá a munkafolyamat dokumentációjába is belepillanthatunk.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezen a nívós, nemzetközi versenyen Forró Attila munkája a legjobbak közé került.

candulor-6

candulor-1

candulor-7

Köszönjük!

Gratulálunk!